Glasvæg til kontor for inddeling eller afskærmning​

​Er du på udkig efter en løsning, hvorved du kan inddele dit kontorlokale i flere rum, eller ønsker du at skærme af ved arbejdsstationerne for støj? 

Hos Glarmester Jannik Christensen har vi stor erfaring inden for opsætning og montering af glasvæg til kontor og badeværelse.

Vores virksomhed er beliggende på Frederiksberg, men vi kører gerne ud til kunder på Vesterbro og resten af København samt hele Sjælland.

Vælg mellem mange forskellige muligheder

Vi tilbyder vores professionelle ekspertise i form af rådgivning, så du kan få lige præcis den glasvæg, der passer bedst til dine behov. Vi har skræddersyede løsninger. 

Du kan blandt andet vælge mellem en glasvæg med sprosser, en matteret glasvæg eller en helt almindelig klar glasvæg. Klart glas er ideelt til kontorer, fordi det tager minimalt lysindfald i rummet.

Ønsker du at skærme for indkig, kan du med fordel vælge matteret glas.

Kontakt os og få en attraktiv pris på glasvæg til kontor

Er du interesseret i at høre mere om vores glas-løsninger til kontoret, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på en konkret opgave, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 31 21 14 78, men du kan også skrive til vores e-mail info@glarmesterjannik.dk.​​

Kontakt os her via email

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

Glarmester Jannik Christensen

CVR: 37818542

FIND VEJ

H.V. Nyholmsvej 15

2000 Frederiksberg
​Find os på Google Map

MEDLEM AF