Glasvæg til badeværelse efter mål

​Hos Glarmester Jannik Christensen er et af vores specialer at lave badeværelser. Vi tilbyder blandt andet opsætning af brusevægge, glasdør, brusedør, indmuringsspejl med og uden varme eller glasvæg til badeværelse på mål.

Vi holder til på Frederiksberg, men kører også meget gerne ud til kunder på Vesterbro, i resten af København samt på hele Sjælland.

Vi tilbyder en skræddersyet løsning

Vi kommer altid ud til dig og måler op. Ud fra målene rådgiver vi om, hvad der vil være pænest i forhold til dine ønsker. Vi anvender kun sikkerhedsglas for at sikre, at alt altid er i top. Du kan også få spejle, glasvægge og brusedøre med nanobelægning.

En glasvæg til badeværelse er en elegant løsning til bruseafskærmning. 

Vi tilbyder både glas til bruseniche og brusehjørne, herunder også til kontorindretning. Alle vores løsninger tilbydes efter mål, så hos os får du alt andet end en standard-løsning. På den måde kan du være sikker på, at den nye glasvæg til badeværelse passer.

Kontakt os og få en pris på glasvæg til badeværelse

Hvis du har nogle spørgsmål om, hvilke opgaver vi kan udføre, eller du gerne vil bestille os til din opgave, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 31 21 14 78 eller e-mail info@glarmesterjannik.dk

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.​​

Kontakt os her via email

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

Glarmester Jannik Christensen

CVR: 37818542

FIND VEJ

H.V. Nyholmsvej 15

2000 Frederiksberg
​Find os på Google Map

MEDLEM AF