Glasvægge til kontor for inddeling eller afskærmning

Er du på udkig efter en løsning, hvorved du kan inddele dit kontorlokale i flere rum, eller ønsker du at skærme af for støj ved arbejdsstationerne?

Hos Glarmester Jannik Christensen har vi stor erfaring med opsætning og montering af glasvægge til kontor og badeværelse. Vi er medlem af Glarmesterlauget, hvilket er din garanti for, at vi altid leverer resultater i topkvalitet.

Vores virksomhed er beliggende på Frederiksberg, men vi kører gerne ud til kunder på Vesterbro og resten af København samt hele Sjælland.

Giv kontoret et stilrent udtryk med glasvægge

Med over 15 års erfaring i glarmesterfaget har vi hjulpet mange kunder – både private og erhverv – med at finde de helt rigtige løsninger. Vi tilbyder vores professionelle ekspertise og rådgivning i forbindelse med dit projekt, så du får valgt de helt rigtige glasvægge.

Der er nemlig mange muligheder: Glasvægge kan opsættes med det formål at afskærme, men også at åbne et rum op. Funktionen kan fx afhænge af, om du vælger glasvægge i klart glas, matteret glas, eller måske en løsning, hvor glasset kun er delvist matteret. Uanset hvad kan vi altid tilbyde en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomheds behov.

INDHENT ET GRATIS TILBUD​​

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mange muligheder og udtryk

Du kan bl.a. vælge mellem en glasvæg med sprosser, en matteret glasvæg eller en helt almindelig klar glasvæg. Klart glas er ideelt til kontorer, fordi det tager minimalt lysindfald i rummet. Ønsker du at skærme for indkig, kan du med fordel vælge matteret glas.

Såkaldte kontorbokse er også blevet populære i storrumskontorer. Deres funktion er at være et lyddæmpet rum, hvor man fx kan foretage samtaler, uden man forlader kontoret og uden at kontorrummet deles op, så fx lysindfaldet forstyrres.

Kontakt os og få en attraktiv pris på glasvægge til kontorer

Er du interesseret i at høre mere om vores glas-løsninger til kontoret, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på en konkret opgave, er du velkommen til at kontakte os. Vi kommer altid gerne ud og besigtiger opgaven, før vi kommer med et bud på en pris.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 31 21 14 78, men du kan også skrive til vores e-mail info@glarmesterjannik.dk.

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Hvem er vi?

Glarmester Jannik Christensen

CVR: 37818542

Kontakt os

Mobil: 31 21 14 78

Mail: info@glarmesterjannik.dk