Bruseafskærmning: Glasvæg til badeværelse efter mål

Hos Glarmester Jannik Christensen er et af vores specialer at lave badeværelser, herunder bruseafskærmning. Vi tilbyder bl.a. opsætning af brusevæg i glas, brusedør i glas, indmuringsspejl med og uden varme, glasdøre eller glas- og brusevægge til badeværelse på mål. Vi tilbyder vores services til både private og erhvervskunder, fx til virksomheder, der ønsker at give deres badeværelser et stilmæssigt løft. Vi varetager altså både mindre opgaver i private boliger, men går også gerne ombord på større projekter.

Vi holder til på Frederiksberg, men kører også meget gerne ud til kunder på Vesterbro, i resten af København samt på hele Sjælland.

Du er altid garanteret topkvalitet

Vi er medlem af Glarmesterlauget og har mere end 15 års erfaring i glarmesterfaget, hvilket er din garanti for arbejde i høj kvalitet. Vores underleverandører forhandler materialer og produkter, der ikke blot følger de nyeste trends på markedet, men som også altid lever op til de tekniske og sikkerhedsmæssige standarder.

Skræddersyet løsninger på bruseafskærmning

Vi kommer altid ud til dig og måler op, før vi påbegynder projektet. Ud fra målene rådgiver vi om, hvad der vil være pænest i forhold til dine ønsker. Vi anvender kun sikkerhedsglas for at garantere, at alt altid er i top. Du kan også få spejle, glasvægge og brusedøre med nanobelægning.​

INDHENT ET GRATIS TILBUD​​

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

En glasvæg til badeværelse er en elegant løsning på bruseafskærmning til dit badeværelse. Vi har et stort udvalg af materialer, fx kan du både vælge mellem klart glas, matteret glas eller nanobelægning.

Vi tilbyder både glas til bruseniche og brusehjørne, men også løsninger til husets øvrige rum og til kontorindretning. Alle vores glasvægge tilbydes efter mål, så hos os får du alt andet end en standard-løsning. På den måde kan du være sikker på, at den nye bruseafskærmning passer ind i rummet.

Kontakt os og få en pris på bruseafskærmning

Hvis du har nogle spørgsmål om, hvilke opgaver vi kan udføre, eller du gerne vil bestille os til din opgave, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 31 21 14 78 eller e-mail info@glarmesterjannik.dk

Vi udfører fx også reparationer, både i forbindelse med den aktuelle opgave, eller hvis du akut har brug for at få udskiftet glas på dit badeværelse eller andre steder i dit hjem.

Vi kommer gerne ud og besigtiger din opgave først, for derefter at tage en god og uforpligtende snak om dine ønsker til indretning af dit badeværelse. Og så giver vi naturligvis gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Hvem er vi?

Glarmester Jannik Christensen

CVR: 37818542

Kontakt os

Mobil: 31 21 14 78

Mail: info@glarmesterjannik.dk